• Onroerend goed

    Onroerend goed

U bevindt zich hier: Home Expertise Onroerend goed Koopakten Onroerend goed

Onroerend goed

Algemeen

Op het gebied van onroerend goed is een ruime expertise voorhanden met betrekking tot nagenoeg alle transacties op het gebied van onroerend goed.

Lees meer...

Koopakten

Bij overdrachten wordt de koopakte op het notariskantoor opgemaakt in aanwezigheid van partijen en hun makelaars. De kosten daarvan zijn in het tarief begrepen. Er wordt veel aandacht besteed aan een goede voorlichting van partijen en aan een juist evenwicht tussen beider belangen. De notariële koopakte heeft als grote voordeel, dat hij wordt opgemaakt door een onpartijdige jurist, die alle juridische haken en ogen met partijen zal bespreken vóór de ondertekening van de koopakte. Zo worden problemen voorkómen.

Lees meer...

Onjuistheden

In de loop van dit traject worden soms onjuistheden ontdekt, die moeten worden gecorrigeerd, zoals bijvoorbeeld een verwisseling van bergingen bij appartementen.

Lees meer...

Gemeenschappelijk eigendom

Als er meer dan één koper is, is het raadzaam om te bespreken hoe de mede-eigendom wordt geregeld en wat de gevolgen zijn van bijvoorbeeld: overlijden of faillissement van een mede-eigenaar, hoe beslissingen over bijvoorbeeld het onderhoud worden genomen, hoe over de opbrengsten (huren) kan worden beschikt en hoe men uit de mede-eigendom kan stappen.

Lees meer...

Mol Notariaat B.V.
Emmaplein 8
1075 AW Amsterdam

T: 0031 (0)20 66 22 346
F: 0031 (0)20 67 38 120
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.